Over mij

Welkom op de pagina van Vida Difana.

Mijn naam is Diana de Jonge – de Zwart ik ben geboren op 12 april 1966, getrouwd en moeder van twee – inmiddels volwassen – kinderen.

Ik krijg vaak de vraag hoe ik aan de naam Vida Difana kom, en wat het betekend. Vida komt uit het Galicisch en betekend leven. Difana komt van het oude Grieks en is later Diana geworden Di betekend schijnen, dus Vida Difana in het Nedelands is dan leven schijnen.

Na diversen baantjes ontdekte ik rond mijn 42ste dat ik een natuurlijke gave heb om Reiki te geven en ben ik mij daarin gaan bekwamen. Op mijn 50ste heb ik de eerste graad behaald en vervolgens ook de andere graden om uiteindelijk in april 2017 de Master / Teacher graad te behalen

Ik ben toen mijn eigen praktijk in Reiki behandelingen en inwijdingen gestart en heb daarnaast nog een aantal massage en andere cursussen gevolgd, waaronder: Shiatsu, Hotstone , Kruidenstempel en Chinese hoofd-nek-schouder.

Je kunt dan ook bij mij terecht voor een shiatsu , een heerlijke hotstone -, een Chinese hoofd-nek-schouder of een kruidenstempel massage. Ik ben constant bezig om nog nieuwe massage technieken bij te leren.

Mocht je dat leuk vinden, kun je ook bij mij terecht voor een Zandlezen, Numerologie of een pendel consult.

.

vriendelijk groetjes Diana

Reacties zijn gesloten.